PINTORS A SABADELL

Serveis de pintura per a particulars, interioristes, arquitectes, etc.

Els nostres serveis de pintura abasten un ampli sector de la societat, que inclou particulars, interioristes, arquitectes, comunitats de veïns i empreses relacionades amb la rehabilitació d’edificis.

La nostra estructura d’empresa ens permet realitzar des de petits treballs de manteniment, fins a complexos treballs de rehabilitació.

Quant a l’aplicació de materials, la seva diversitat  fa que sigui una tasca complicada i molt extensa d’explicar-los tots. No obstant això, els principals els tractarem d’una forma més concreta.

Si vols rebre informació dels nostres serveis o en cas contrari, prefereixes que et fem un pressupost, utilitza el formulari de contacte que trobaràs al final d’aquesta pàgina i en la major brevetat possible ens posarem en contacte amb tu.

Pintura plàstica

Actualment s’usa el terme de pintura “plàstica” per a referir-se a una pintura per a parets interiors o exteriors, basada en polímers en dispersió aquosa.
Com queda dit el seu diluent en l’aigua, i els pigments i càrregues que s’usen són el biòxid de titani pel blanc, i tota la gamma de pigments de color, des dels minerals fins als orgànics, buscant que siguin d’alta resistència si la pintura final s’usarà a l’exterior.
El mercat les ofereix mats, setinades, o semibrillantes, i amb una gairebé il·limitada varietat de colors.

Esmalts acrílics

Són pintures que utilitzen l’aigua com a diluent. La seva lligadura és per tant una dispersió en aigua de polímers químics. En la seva composició entren els pigments usats a les pintures plàstiques, sense càrregues en el cas dels esmalts brillants, i amb càrregues especialment fines en el cas dels esmalts setinats o mats.

Cada vegada s’utilitzen més a l’interior, a causa de la seva gairebé absència d’olor i a la rapidesa del seu assecat.

Esmalts sintètics

Són pintures que porten com diluent el aguarrás o altres hidrocarburs.
Formen una amplia família de pintura a base de resines alquídiques o gliceroftálicas.
Utilitzen tota classe de pigment colorant i el biòxid de titani pel blanc.
Les resines alquídiques tenen una gran duresa, excel·lent lluentor i bona resistència als agents químics i a la intempèrie.
És per aquest motiu que són recomanats per l’exterior.
Es comercialitzen mat, setinat, i brillant.

Usant les preparacions adequades, els dos tipus d’esmalt, es poden usar sobre qualsevol superfície.

Pintura decorativa

Actualment l’oferta en pintura decorativa és molt àmplia. Els fabricants s’esforcen a oferir novetats i modernitat a casa nou producte que ofereix al mercat. Fem de manera genèrica un repàs als més utilitzats.

Estucats Venecians.

Clàssic acabat sintètic, per a interiors, d’acabat llis i translúcid que permet efectes amb matisos d’una mateixa tonalitat, per mitjà de la tècnica del espatulat.

Estucats a la cal

Clàssic revestiment mural mineral interior, a base de calç aèria, petrificable amb l’acció CO2, d’acabat llis, especular i translúcid, que permet efectes decoratius múltiples com la imitació del marbre, estucat a pàgina (llana) amb contrastos d’un mateix to o combinacions amb altres materials.
Existeix la versió per a exteriors.

Veladures i/o pàtinas

Pintura d’acabat mat o setinat, semitransparent que aplicat amb drap, esponja, esponja marina, aigua, etc, aconsegueix variats acabats llisos, d’un sol color o de varis.

Texturats rústics

Pasta aplicada a llana. Pot ser acolorida o blanca, acabada amb patina, amb ceres, o tal qual.

Texturats fins

Mats o brillants on “la sorra” forma el motiu.

Acabados aterciopelados

Producte d’acabat amb textura fina i reflexos metàl·lics i anacarats, elegant i visualment sofisticat on destaca els contrastos de clars i foscos, recordant l’efecte del vellut.

El mercat ofereix una amplia gamma de marques i productes pel tractament de la fusta.

A l’interior, malgrat ser important la utilització de bons materials, les condicions de la fusta són més estables i no sofreixen l’atac d’agents atmosfèrics. És en l’exterior on les condicions són més extremes. És imprescindible l’elecció de productes que ens ofereixin garanties i que reuneixin unes determinades qualitats.

Imprimaciones i vernissos que protegeixin la fusta contra el blavós, els insectes i els fongs xilòfags (mengen fusta).
Que siguin repel·lents de la humitat, evitant que la fusta es reinfle.

Preferentment que siguin de porus obert, que permeti transpirar la fusta, afavorint l’evaporació natural. Al mateix temps que no formin capa, i facilitin el seu manteniment.

FUSTES TROPICALS

Les últimes tendències en decoració de jardins, atorga a la fusta tropical un paper importantíssim en la construcció de tarimes, pèrgoles, tancaments, i mobiliari.

Aquesta fusta a causa de la seva especial composició, amb el temps crea una capa grisenca, que li resta bellesa i vistositat a la fusta sent l’inici del seu lent procés de degradació.

Per evitar aquest procés oferim un tractament de manteniment que ens permeti retornar a la fusta el seu aspecte original.
Imagini poder “re-estrenar” aquella tarima o aquella taula com si fossin nous, i tot sense moure’ls de la seva casa. El tractament es realitza in-situ.

El microciment s’un revestiment que conté una base cimentosa d’alta qualitat barrejat amb polímers, fibres, i altres elements de gran resistència al desgast.
La seva col·locació significa un gruix de 2 a 3 mm, de gran originalitat, que ho fan indicat per a recobrir superfícies de formigó nou, DM, gres, rajoles, pladur, guix, metall, plàstic, etc.

La seva aplicació es pot realitzar tan en parets, sostres i paviments, en qualsevol estada, fins i tot en banys i cuines, i en construccions que estan en contacte directe amb l’aigua com són, sobres de mobles, plats de dutxa, rentamans, etc.
Producte molt utilitzat per interioristes pel seu acabat avantguardista i la seva infinita varietat de colors.

És una solució que representa un gran estalvi respecte a les tradicionals.
L’estalvi que representa la sempre complexa tasca d’eliminar elements antics i la corresponent extracció dels enderrocs, soroll, pols, brutícia, etc.
I l’estalvi econòmic que representa poder evitar el seu conjunt.
A tots aquests condicionants s’ha de sumar un temps d’execució molt inferior al d’una obra convencional.

És per tot això que el microciment es perfila com una gran solució per a la reforma i una clara tendència per als pròxim anys.

Fer reformes a casa és alguna cosa que espanta, i a vegades amb raó. Paletes, pols, morter humit, maons, brutícia, cops ….

Però això no té perquè ser així, és possible fer reformes i rehabilitacions sense traumes, netes, ràpides i gairebé perfectes. És la construcció d’envans en sec Knauf.

Parets, sostres, i sòls a base de plaques de guix laminat, així com sostres de plaques per a gravar de plaques, que aconsegueixen un menor gruix i un aïllament acústic i tèrmic molt superior als envans tradicionals. A més aquests envans permeten el pas senzill de les canalitzacions de les diferents instal·lacions: electricitat, climatització, calefacció, aigua, … Qualsevol que sigui l’ambient o les condicions, existeix la solució amb plaques de guix laminat Knauf.

Pot trobar sistemes específics per a habitacions amb humitat, per a aconseguir una bona absorció acústica, o un bon aïllament tèrmic, sòls amb calefacció, protecció contra el foc. El resultat és una realització sense límits (fins i tot envans i bovades corbades) amb una excel·lent planeidad que permet total llibertat en l’elecció dels acabats, a base de pintures llises, estucs, pintura creativa, etc …

El seu muntatge és ràpid i molt mes net que els sistemes tradicionals, perquè genera poques deixalles, ja que s’utilitzen perfils metàl·lics i caragols. Es converteix en la solució ideal per a utilitzar en reformes, ja que és possible aixecar en poc temps nous envans, recobrir sostres i parets, i no és necessari esperar que s’assequi la superfície per a començar a pintar, alicatar, o col·locar parquet.

Treure el “gotelé”.

Durant molts anys el “gotelé” va ser un acabat molt generalitzat degut, entre altres coses, a les seves característiques per a amagar defectes del guix.
Ara se’ns demana tot el contrari. Allisar aquestes parets per a la posterior aplicació de de acabats decoratius de nova generació, o simplement perquè es vol la paret llisa.

El que fins ara era un treball molt molest, tant per al client com per a l’operari, ara és una mica més senzill i sobretot més net, amb massilles específiques per a aquesta tasca, i eines amb aspiració directa de la pols.

Col·locació de cornises.

Tant les cornises com les columnes, les rosasses i tota la varietat de productes decoratius són construïts amb polímers d’alta qualitat. Són productes molt resistents i molt lleugers, ideal per a la seva col·locació. Una vegada col·locat permet aplicar qualsevol pintura.

Col·locació de panells de pedra.

Manufactura d’elements ornamentals, murs, pilars, arcs, capitells, a base de materials sintètics molt lleugers, reproduint exactament l’encant de la tradició.

Una simple paret pot donar un canvi espectacular amb la col·locació d’aquests panells, donant l’aspecte d’una autèntica paret de pedra.

Col·locació de pa d’or

Acabat d’extraordinària bellesa, elegant, distingit, i exclusiu.

La matèria primera és l’or, que se subministra en làmines finíssimes anomenades “pa d’or”. Poden ser d’or de llei o d’una combinat de metalls que dóna una aparença molt similar a l’or.
S’utilitza en cornises, rosasses, portes, etc …

Col·locació de papers pintats, paper tèxtils, Vescom, etc.

Col·locació de tèxtils japonesos

 

CONTACTAR

Pots fer-nos arribar qualsevol tipus de dubte i intentarem respondre’t en un termini màxim de 48h.

  NOM *

  COGNOMS *

  EMAIL *

  TELÈFON

  ASSUMPTE

  ¿EN QUÈ PODEM AJUDAR-TE?

  Accepto les Condicions de servei i Política de privacitat